RACING PORTAL

Nemzetközi lóversenymagazin a turf legfénylőbb csillagaival

Méltón a legendákhoz

Egészen parádés lesz a Szenttamási Díj idei kiadása!

batty.jpg

A vasárnapi galopp program hetedik futamában olyan erős mezőny gyűlt össze, hogy az talán még a ménes legnagyobb legendáihoz, Arénához vagy Turbóhoz is méltó.

A hétfurlongos futamban feszül egymásnak a friss Batthyány-Hunyady Díj nyerő Voyager (lovasa Ján Havlik), a folyamatosan 70 körüli formákat futó és ugyanott harmadik Airburst (Benedek Zoltán), a franciaországi versenyei után nálunk is mutatkozó Skyline City (Gönczi Rebeka), a másik legendás ménesről, Fenékpusztáról elnevezett futamot nyerő Golden Boy (Jaroslav Línek), a legutóbb (igaz mérföldön) gyengébb formát igazoló Rémkirály (Suták Csenge). A mezőnyt látva úgy tűnik, hogy a championzsoké által támogatott egyetlen háromévesnek, Carlos Ray-nek még a Nemzeti Díjban mutatott, egyébként kiváló formájára is rá kell tennie az esetleges sikerhez.

Hatalmas versenyre számítunk vasárnap 17 órakor!

A nevekből láthatták, hogy a fentiek mellett szlovák zsokérangsor első két helyezettje, azaz Línek és Havlik csatája újabb fejezethez ér a magyar lóversenyzés patinás méneséről elnevezett futamban.

A ZL Photos nyitóképén Voyager száguld a győzelem felé, míg Airburst (lovasa piros-fehér-zöldben) zárkózik Spartan Devil mögé a dobogó alsó fokára.

süti beállítások módosítása