RACING PORTAL

Nemzetközi lóversenymagazin a turf legfénylőbb csillagaival

Taroltak a tinik!

Több magas díjazású versenyt futottak ma reggel Ausztráliában.

3_tini.jpg

Az 1890 óta létező 1400 méteres, napjainkban hárommillió dolláros Stradbroke Handicap, a Brisbane Racing Club egyik legpatinásabb versenye Eagle Farmon. Az idei kiadást hatalmas meglepetésre - hatkilós súlyelőnyét kihasználva - Bjorn Baker hároméves kancája, Stefi Magnetica (All Too Hard) nyerte, a szuperfavorit - immár hatéves - Bella Nipotina előtt.

Fél órával később, a Gr2-es, 2200 méteres futam után Annabel Neasham trénerasszony nyilatkozhatott boldogan, mert két ír tenyésztésű lova is dobogós lett. Fawkner Park-é (Zoffany) a 720 ezer dolláros első díj, míg a Knight's Choice mögött harmadik Bois D'argent felkészítését is ő irányítja.  Az összecsapást a Hong Kong Jockey Club és a World Pool támogatta.

Utóbbi győzelem azért különösen érdekes számunkra, mert a győztessel a Caulfield Cup felé kacsingat Annabel, ahol a tervek szerint Esti Fény is indulni fog.

A mérföldes, egymillió dolláros, Gr1-es J.J. Atkins (csak kétévesek!) kupája a Godolphiné Broadsiding (Too Darn Hot) révén!

A versenynapon taroltak a tinik. A képen balról jobbra: Zac Lloyd (G1 Stradbroke - Stefi Magnetica), Dylan Gibbons (G2 Brisbane Cup - Alegron), Tyler Schiller (G2 The Q22 - Fawkner Park). Ez kicsit sem meglepő, tudván azt, hogy Ausztráliában mennyi a fiatal zsokétehetség. Legutóbb arról számoltunk be, hogy vélhetően világrekordot beállítva a nap összes futamát hölgyzsokék nyerték.

Nyitókép: @AndrewNJHawkins X - azon a három tini akik parádéztak a  versenynapon!

 

tamogatoi_banner.png

 

hajra_magyarok2.png

 

süti beállítások módosítása