RACING PORTAL

Nemzetközi lóversenymagazin a turf legfénylőbb csillagaival

Csak egy kis móka?

A brit szaksajtó felkapta, hogy Pat Smullen özvegye, a maga is klasszikus nyerő egykori idomár, Frances Crowley lovat nevezett a pénteki, leopardstowni versenynapra.

hanna_smullen.jpg

“Nem – száz százalékig nem. Ez nem visszatérés. Ez csak egy kis móka.” – válaszolt arra  felvetésre, hogy visszatér-e a trenírozáshoz?  “Lányunk, Hannah  nagyon szeretne már győztesen lovagolni. Tavaly vettük a lovat és Aidan (O’Brien – Frances sógora – a szerk.) azt mondta, hogy egy kedves ló, aki megfelelő lovaglást jelentene neki. Őt ajánlotta és azt mondta, hogy jó temperamentuma van, így kötöttünk ki mellette. Hannah rengeteg tapasztalatot szerzett tavaly. Keményen tanul az egyetemen, most fejezte be a vizsgáit. Biztos szüksége lesz a versenyre neki és a a lónak is. Nagyon várja, és Paddy is, hogy “alávezessen”.”

A Justify apaságú The Black Tigerről van szó, akit 17 ezer euróért vásároltak a Tattersalls árverésén, és akivel – a képen fekete pólóban látható – Hannah pénteken (magyar idő szerint 21:15-kor)  indul a 2400 méteres Women’s Irish Network For Racing Lady Riders Handicapben.

Sok sikert!

kép: @hannah_smullen X

süti beállítások módosítása