RACING PORTAL

Nemzetközi lóversenymagazin a turf legfénylőbb csillagaival

Filmet kap a hercegnő

Az ausztrálok az Európában talán nem túl ismert, de nem kevésbé kiváló „The Cup” után újabb lóversenyfilmmel jelentkeznek.

A történet kiről másról szólhatna, mint az első Melbourne Cup-győztes hölgyről, Michelle Payne-ről.

A filmet az Oscar nominált színésznő, Rachel Grifitths jegyzi, akinek ez lesz a debütálása a kamera másik oldalán.

Főhősünket Teresa Palmer, édesapját a jól ismert Sam Neill alakítja (ők láthatóak a képen), míg a tréner bőrébe Sullivan Stapleton bújik. Érdekesség, hogy Michelle testvére, a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Stevie is feltűnik a vásznon.

Az eredeti elképzelés szerint a Ride Like A Girl című alkotás hamarosan (náluk tavasszal, nálunk ősszel) a mozikba került volna, de a Darren Weir-ügy erősen „bekavart” a filmes csapatnak, hiszen köztudott, hogy a „megbukott” mester készítette Prince of Penzance-t.

Márpedig ez rengeteg kérdést vet fel. Pl. hogyan állítsák be Weir-t a filmben, hiszen jóval a nagy győzelem után történt a "lebukása", amikor a felvételek nagy része már megtörtént. Sok opció van erre, és most úgy tűnik, hogy vagy a film elején vagy a végén egy nyilatkozat kerül kiadásra a trénerrel kapcsolatosan. Akármi is lesz, mi kíváncsian várjuk a filmet. Főleg az itt látható ütős trailer után.

Kép: imdb.com

süti beállítások módosítása